Сертифікація ISO 45001

Ми розуміємо, що в Україні найчастіше сертифікат ISO 45001 необхідний для участі у тендері, або щоб відповідати вимогам контрагента.

отримати сертифікат ISO 45001

Що потрібно для отримання сертифікату

  1. Реквізити компанії;
  2. Штатний розклад;
  3. Гарний підрядник (це ми);

Від вас необхідно мінімум інформації, за 7 років ми видали сотні сертифікатів, розробили більше 500 систем менеджменту, і зазвичай ми повністю розуміємо як зробити документи для успішної сертифікації, тож все буде шикарно.

Як відбувається процес сертифікації

  • Підписання договору – 1 день;
  • Ми готуємо всі необхідні документи, такі як система менеджменту, заявки, проекти сертифікатів – до 5 днів;
  • Затверджуємо документи – 1 година;
  • Оплата послуг – як встигнете;
  • Реєстрація сертифікату – 1 година.

Якщо вам потрібно отримати сертифікат швидше – це можливо, просто скажіть про це менеджеру, він все підкаже.

отримати сертифікат під ключ

Якщо вам цікаво що це таке та навіщо він необхідний – можете ознайомитись з інформацією яка наведена нижче.

В сучасних умовах жодне підприємство вже не може працювати тільки на себе. Не менш важливо і благополуччя співробітників – персоналу, який працює на благо бізнесу. Щоб дотримати баланс інтересів, був розроблений спеціальний стандарт ISO 45001.

Якісно розроблена система менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці кардинально перетворює якість роботи персоналу. Співробітники стають більш захищеними, а бізнес отримує додатковий імідж і прибуток за рахунок поліпшення умов праці.

Що таке стандарт ISO 45001

До міжнародної стандартизації не було єдиних критеріїв і вимоги до безпеки праці, а головне – до поліпшення умов роботи персоналу. Стандарт ISO 45001, випущений в 2018 році, став першим у своєму роді «еталоном» для впровадження на всіх підприємствах незалежно від їх організаційно-правової форми та статусу.

Вимоги, розроблені міжнародною організацією по стандартизації, універсальні і всебічно – вони зачіпають як питання запобігання професійних захворювань, так і появи травм і інших шкідливих чинників для працівників.

Вимоги до ДСТУ ISO 45001

В першу чергу вимоги поширюються на власних працівників підприємства, тобто безпосередньо штатних фахівців.

Однак стандарт однаково корисний і для позаштатних співробітників, по типу:

  • підрядників, які ведуть будівництво або здійснюють ремонт на підприємстві;
  • водіїв транспортних засобів і перевізників, які допускаються на склади і інші приміщення фірми;
  • відвідувачів, аудиторів та інспекторів.

ІСО 45001 має всеохоплюючий характер – це універсальна методика, відповідність вимогам якої будуть сприятливі як для штату, так і для позаштатних працівників.

термінова сертифікація

Впровадження ISO 45001

Процедура безпосереднього впровадження стандартів закінчується отриманням сертифіката ISO 45001, який підтверджує успішне виконання всіх передбачених дій. Конкретні операції, які потрібно зробити:

  • дотримати і реалізувати законодавчі вимоги щодо охорони праці і безпеки робочих процесів;
  • впровадити принцип PDCA, який характеризується ретельним плануванням усього робочого процесу, а також оцінку діяльності;
  • впровадити ризик-орієнтований підхід, відповідно до якого керівництво має правильно оцінювати рівень професійних ризиків;
  • врахувати не тільки вимоги до звичайних умов праці, а й ситуації позапланової і позаштатної роботи (по типу надзвичайних ситуацій загоряння, аварій на виробництві і інших обставин).

Можна зробити наступний висновок: сертифікація по ДСТУ ISO 45001 передбачає залучення всіх учасників робочого процесу, від фахівців і робочого персоналу до вищого керівництва організації. Відповідальність за ефективне впровадження в однаковій мірі несуть всі особи.

Кому підходить ISO 45001

Система менеджменту була розроблена спеціально під всі підприємства незалежно від їх організаційно-правової форми та масштабу.

«Супровід» надає впровадження стандарту за лояльною ціною для:

  • Експортерів;
  • Будівельних компаній;
  • Виробників продукції;
  • Будь яких інших компаній, яким необхідно отримати сертифікат;

Скрізь, де є людська праця, важливо правильно вирішити питання безпеки співробітників. Саме тому ISO 45001 буде корисний для всіх типів організацій.

отримати консультацію

Як отримати ISO 45001

Щоб підтвердити повну відповідність встановленим вимогам і оформити сертифікат, необхідно:

  1. Заручитися підтримкою фахівців компанії «Супровід».
  2. Організувати попередню перевірку вашого підприємства на відповідність умовам сертифікації.
  3. Усунути наявні недоліки.
  4. Впровадити всі необхідні методики і підходи в робочий процес.
  5. Отримати міжнародний сертифікат.

Всі зазначені дії виконують представники компанії «Супровід». При зверненні до нас ви отримуєте гарантовану оформлення необхідного свідоцтва. Міжнародний сертифікат ІСО 45001 діє протягом 3 років. Щорічно також буде потрібно проводити наглядовий аудит. Разом з «Супровід» ви не тільки підтверджуєте міжнародний рівень безпеки праці на своєму підприємстві, але і гарантовано проходите всі наступні перевірки та аудити.

Вирішили працювати з нами?
У вас залишились питання щодо наших послуг, їх вартості та переліку, або ви вже вирішили що хочете працювати саме з нами — у будь якому разі все що необхідно зробити для вирішення обох питань — це нажати на одну з кнопок
Залишити заявку